Translate the Site

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Περισσότερα Πρότυπα από το blogspot.com!

Είναι γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά πράγματα όσο αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι στην οικογένεια του blogspot που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή εκατομμύρια blog ανά τον κόσμο . Παρόλα αυτά σήμερα μετά χαράς διαπίστωσα ότι άλλαξε το πρότυπο σχεδίασης και εμπλουτίστηκε με περισσότερες εικόνες, θέσεις διάταξης και αλλαγή φόντου με πολλές όμορφες εικόνες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας css από τους χρήστες για καλύτερη παραμετροποίηση της σελίδας τους.

Ενθουσιάστηκα και γω με τις νέες δυνατότητες και είπα να προβώ σε κάποιες αλλαγές χωρίς να ξεφύγω από το αρχικό πρότυπο της σελίδας πάντα. Έχουμε πει ότι μας αρέσει πολύ το μαύρο, γιατί δεν εξαναγκάζει τα pixel της οθόνης μας να φωτίζουν πολύ και δεν καταναλώνουμε πολύ ρεύμα, δεν κουράζουμε και τα μάτια μας επίσης!

Στην αρχή επέλεξα ένα φόντο με πράσινα 0 κ 1 να πέφτουν από την κορυφή της οθόνης και να προσγειώνονται στον πάτο της. Μου άρεσε πολύ αυτό το στιλ Matrix blog που δημιούργησα, παρόλα αυτά ο ενθουσιασμός μου πέρασε γρήγορα όταν αναλογίστηκα ότι όσοι είναι στο χώρο και κατέχουν το αντικείμενο θα προβούν σε τρελά γέλια και σοροί από LOL θα κατακλύσουν τα σχόλια μου. Όποτε αρκέστηκα σ’ αυτά τα διακριτικά μπλε 0 κ 1 που ξεκινούν από την αρχή της οθόνης αλλά δεν την διαπερνούν πλήρως παρά σταματάνε κάπου λίγο πριν από τη μέση της.

Ελπίζω να σας αρέσει!!! :)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://hubpages.com/hub/How-much-power-do-we-save-if-GOOGLE-screen-turns-black-or-grey

Unknown είπε...

Thanks i keep in mind!!!!!!!!!!! :)