Translate the Site

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Android Market by Google

Το Google app store έκανε εδώ και λίγο καιρό το ντεμπούτο του συγκεντρώνοντας δημοφιλείς εφαρμογές. Ο διαδεδομένος browser της Google ήρθε ανανεωμένος επιφυλάσσοντας μας ευχάριστες εκπλήξεις!!! Οι εφαρμογές που προσφέρει πολλές και όλες από τις αγαπημένες μας, μπορούν να ανοίξουν εύκολα και γρήγορα μπροστά μας από τα εικονίδια συντόμευσης του chrome. Αυτή τη περίοδο η Google παρουσίασε και τη τρίτη έκδοση του δημοφιλούς Android.
Πολλά τα νέα λοιπόν και απ’ ότι φαίνεται η εταιρία εκτός από προσλήψεις προσωπικού και αυξήσεις των μισθών των υπαλλήλων που ήδη δουλεύουν σ’ αυτή, τις τάξεως του 10%, έχει να επιδείξει και έργο σε πολλούς τομείς. Με τη κρίση που διαταράσσει την Ε.Ε. εικονική ή μη, η Google αποτελεί δέλεαρ για πολλούς νέους και νέες που ασχολούνται με το χώρο τις τεχνολογίας. Πολλά ακούγονται για το κολοσσό του ψηφιακού κόσμου, με αποτέλεσμα να έχει γίνει όνειρο και επιθυμία αν όχι όλων των περισσότερων ΙΤ στο κόσμο.
Μπράβο στη Google που με την τακτική της εκτός από το να διαμορφώνει το χώρο της τεχνολογίας, κατάφερε να κερδίσει και τις καρδιές μας!


Δες εδώεδώ, εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: